Shakespeare – Winter Fairytale

18.Prosinec 2017 | Gymnázium

On Monday the 11th of December we went to a theatre. We saw a story by Shakespeare – Winter Fairytale (Zimní pohádka). 

Upon our arrival we had to wait in the waiting room because we were too early, but it wasn’t too much. When we got to the auditorium we had to wait for some more minutes in darkness, because the lights were turned off. 

 The show started. It was played by five or four actors. The play was performed in English. The pronunciation of the actors wasn’t always the best, but I’ve heard worse one.

 I think the performance was good, they’ve had an original idea how to play Shakespeare’s drama. That was good. On the other hand some things could have been better (e.g. their pronunciation). However, overall I like it.

 Janča Dražanová

Další aktuality

pOSLEDNÍ ZVONĚNÍ

26. 04. 2024

Gymnázium

kvinta 2020 – oktáva 2024

DEN ZEMĚ 22. 4. 2024

26. 04. 2024

Gymnázium

Den Země je svátek, který má za cíl připomínat lidem, že nemáme jiný domov. A že bychom o něj tedy měli pečovat. My se rozhodli, že příjemně prožijeme den, při kterém zkrášlíme Zemi. Ráno jsme se rozd…

tercie v divočině

20. 04. 2024

AkademiaGymnázium

Studentky tercie se zapojily do letošného ročníku soutěže Into the Wild! v brněnské ZOO – soutěžní stezky, na které si v angličtině prověřily své důkladné vědomosti o zvířatech všech kontinentů.

kvinta v třetím odboji

18. 03. 2024

Gymnázium

V úterý 27. února navštívila třída 5.G v rámci výuky dějepisu zajímavé představení v divadle Polárka „Ve jménu republiky“. A příběh to byl vpravdě temný. Zavedl nás totiž do doby 50. let 20. století,…

Archiv aktualit

Rubriky